طريقة الشوكولاتة النوتيلا
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
حبيباتي بنات الفوشي كل سنة وانتم طيبين اليوم جبتلكم طريقة الشوكولاتة النوتيلا للسندوتشات وكمان ممكن نحشى بيها التورته او نحطها على الساندوش وطريقتها سهلة وطعمها تحفة ومكوناتها متوفرة فى كل بيت وانا جربتها وطلعت جنان واخواني بيموتوا فيها وان شاء الله تسونها انتو كمان بالبيت
يلا نبدا
المقادير
1-علبةقشطة من أي نوع..(حوالى 250جم)
2-ملعقتين كبيره(ملعقة الأكل)كاكاوبودرة غامق
2-ملعقتين كبيره لبن بودره..
1-كيس كريم كارميل(مغلف واحد فقط)اللى استخدمته وزنه حوالى 60جم..
2-فنجانين ( قهوة)سكر مطحون بودرة..
1\2 ملعقة صغيرة نسكافيه بودرة
رشةفانيلا حسب الرغبه..
ملحوظة لازم المكونات كلها تكون بودرة يعنى لو النسكافه او بودرة الكريم كراميل خشنة اطحنيها الاول فى المطحنة وبعدين ضيفيها لباقى المكونات
الطريقة
تخلط جميعها مع بعض في بولة وتضرببهابالمضرب الكهربائي جيدا تم توضع في علبه زجاج(برطمان زجاجي)..
وتوضع في الثلاجه لحين إستخدامها..
وعلى فكره يابنات تنفع للحلويات تحطيها على وجه الكيك اومع البسكويت او سينبون الشيكولاتة او اذا ما عندك شوكولاتة زى مارس او ميرو او الشيكولاتة السادة علشان تسيحيها وتحطيها على الحلوياتمثل حلى السنكرس وغيره الطريقه هذي تغنيك عنهم وبالهنا والشفا
اى استفسار انا فى الخدمة يا حلوين